Potrzebujemy:
- 1 bagietkę
- 300 g pieczarek
- 1/2 cebulki
- łyżkę masła
- 150g żółtego sera
- przyprawy: sól, pieprz
Pokrojone pieczarki i cebulę kroimy i podsmażamy na maśle, doprawiając do smaku solą i pieprzem. Bagietkę przecinamy na pół, układamy na niej usmażone pieczarki oraz starty na tarce żółty ser. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 150* pozostawiamy do czasu aż ser się rozpuści, a bagietka będzie chrupka.
Pyszny i prosty obiad, do tego szklanka soku pomidorowego z selerem naciowym i jest pysznie ;)
uwielbiam:)
OdpowiedzUsuńWspaniała :D
OdpowiedzUsuńDomowe smakują najlepiej! Fantastyczna! :)
OdpowiedzUsuńDomowe najlepsze, zawsze jak mam lenia to produkuję zapiekankę :-)
OdpowiedzUsuń